8 Μαρ 2012

Απόφασης Συνέλευσης ΣΠΙΘΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου 2012

Στην Συνέλευση της ΣΠΙΘΑΣ μας την 22/2/2012 και με ΑΠΟΛΥΤΗ ομοφωνία αποφασίστηκε η μεταφορά στα όργανα της Κ.Α.Π. ΣΠΙΘΑ της αξίωσης των μελών μας για συμμετοχή του φορέα μας (ΚΑΠ ΣΠΙΘΑ) στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Η θέση αυτή, προέκυψε από την αξίωση μεγάλου τμήματος του Μεγαρικού Λαού, ο οποίος αναζητεί διέξοδο στους πολιτικούς του προβληματισμούς και τα αδιέξοδα στα οποία καθημερινά οδηγείται από την κατάχρηση της εμπιστοσύνης των ψευδεπίγραφων "κυβερνητών" της χώρας μας.
Αποφασίστηκε ακόμη η πρόσκληση ειδικών επιστημόνων (πολιτικών, οικονομολόγων και άλλων) για την ενημέρωση του κόσμου, αλλά και την επίλυση τυχόν αποριών του.
Ακόμη, η αναζήτηση δράσεων για την ενδυνάμωση της παρουσίας μας και καλύτερης ενημέρωσης του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό προτάθηκαν:

1. Η κινητοποίηση του κόσμου για μποϋκοτάζ των ξένων προϊόντων (όχι απαραίτητα ξένων καταστημάτων αφού σε αυτά δουλεύουν ΕΛΛΗΝΕΣ.)
2. Η ενημέρωση του πολίτη ότι οι ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ χαμηλότερες τιμές σε κάποια προϊόντα είναι πλασματικές αφού:
     Α) ΑΦΟΥ  χαμηλότερες τιμές φαίνονται να έχουν ΜΟΝΟ λίγα προϊόντα-κράχτες. Πολλά  άλλα προϊόντα πωλούνται σε μεγαλύτερες τιμές από άλλων καταστημάτων λιανικής, εάν ληφθεί υπ΄ όψιν και η ποιότητα των εν λόγω προϊόντων.
     Β) ΑΦΟΥ η εξαγωγή "συναλλάγματος" που οι ξένες εταιρείες κάνουν έχει τεράστιες συνέπειες στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
     Γ) ΑΦΟΥ η προτίμηση αγοράς σε μεγάλες αλυσίδες ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ έχει σαν συνέπεια  το κλείσιμο μικρών ή και μεγαλύτερων ΝΤΟΠΙΩΝ επιχειρήσεων και αυτό θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη ανεργία στον τόπο μας.
    Δ) ΑΦΟΥ η προτίμηση αγοράς ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ έχει σαν συνέπεια τον μαρασμό της Ελληνικής επιχείρησης αλλά και της επιχειρηματικότητας των Ελλήνων. Αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την έλλειψη δυνατοτήτων απασχόλησης εντός Ελλάδας.
Ιδιαίτερη προτίμηση για μποϋκοτάζ πρέπει να επιφυλλάξουμε στα προϊόντα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗΣ, και ΔΑΝΕΖΙΚΗΣ προέλευσης.
 Οχι γιατί έχουμε κάτι με τους λαούς τους.

 Οφείλουμε όμως σαν ΕΛΛΗΝΕΣ να ανταποδόσωμε στίς κυβερνήσεις τους τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ με τον οποίο μας φέρονται.
       ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ:
    1) Η αναζήτηση τρόπου απάλυνσης των δυσκολιών στη ζωή που έχει επιφέρει η οικονομική εξαθλίωση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί η δυνατότητα σύστασης κοινωνικού παντοπωλείου καθώς και άλλες δράσεις.
     ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
                                              
             
                                ΣΠΙΘΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου